Βιολογικός Καθαρισμός Ξενοδοχείων

Healthy Home

«Η ανάγκη για τη διατήρηση ενός καθαρότερου και υγιέστερου περιβάλλοντος στους εσωτερικούς χώρους, δεν είναι μια δαπάνη ή μια πολυτέλεια, αλλά μια Υποχρέωση απέναντι στους ανθρώπους και το περιβάλλον.»

Η εταιρεία διαθέτοντας την απαραίτητη τεχνογνωσία και σύγχρονο εξοπλισμό, προσφέρει υπηρεσίες καθαρισμού και απολύμανσης στρωμάτων, μαξιλαριών, σαλονιών και χαλιών με βότανα και φιλικές στο περιβάλλον ουσίες βοηθώντας σας έτσι στη διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.

Όπως ενδεχομένως γνωρίζετε οι χώροι των ξενοδοχείων (lobby, bar και δωμάτια) και συγκεκριμένα λόγω της χρήσης τους «κρύβουν» αρκετούς κινδύνους για την υγεία όχι μόνο των διαμενόντων αλλά και των εργαζομένων.
Η ύπαρξη υψηλού μικροβιακού φορτίου σε μοκέτες, χαλιά, καναπέδες και κυρίως στρώματα αποτελεί αδιαμφισβήτητο γεγονός.  Τα ακάρεα, μικροοργανισμοί οι οποίοι ζουν σε στρώματα και μοκέτες, τρέφονται αποκλειστικά με νεκρά κύτταρα ανθρώπινου σώματος και ενοχοποιούνται για αλλεργικές αντιδράσεις στον άνθρωπο (άσθμα, παιδικό άσθμα, βρογχίτιδα, ρινίτιδα, ερεθισμό των ματιών και του δέρματος, ημικρανίες πονοκέφαλοι, αϋπνίες, ατονία, κόπωση, κατάθλιψη κλπ). 
Επίσης οι επιστήμονες κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου γιατί τα μαξιλάρια του ύπνου περιέχουν μύκητες που τρέφονται από τα απορρίμματα και τα περιττώματα των ακάρεων και από νεκρά κύτταρα του ανθρώπινου δέρματος.

Αναγνωρίζοντας τη συνεχή προσπάθειά σας για βελτίωση της ποιότητας των παρεχομένων υπηρεσιών σας και συμμεριζόμενοι την αγωνία σας για την δημιουργία ενός ζεστού και φιλόξενου περιβάλλοντος θα θέλαμε να εστιάσουμε σε ένα δύσκολο και συνάμα άκρως απαραίτητο κεφάλαιο του Rooms Division και κατ’ επέκταση του Ξενοδοχείου σας: τη διατήρηση ενός καθαρού και υγιεινού περιβάλλοντος.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΜΟΚΕΤΩΝ – ΧΑΛΙΩΝ

ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Η HEALTHY HOME ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΕΙΤΕ :

 • Αφαιρεί το μικροβιακό φορτίο από την μοκέτα, βακτήρια, παθογόνους μικροοργανισμούς και ακάρεα  (Περιβαντολλογικά ζωύφια που βρίσκουν κατάλληλο βιότοπο σε στρώματα-σαλόνια και μοκέτες. Στα περιττώματά τους περιέχεται η πρωτεϊνη γουανίνη, παγκοσμίως γνωστή ως το Νο.1 αλλεργιογόνο και υπεύθυνη για ένα σημαντικό ποσοστό αλλεργιών, άσθματος, βρογχίτιδας, ρινίτιδας, ερεθισμού των ματιών και του δέρματος, ημικρανιών, πονοκεφάλων, ατονίας και κόπωσης.
 • Καθαρίζει τους λεκέδες σε βάθος με ξηρή μέθοδο.  Η ξηρή μέθοδος δεν επιτρέπει την παραμονή υγρασίας στο υπόστρωμα της μοκέτας αποτρέποντας έτσι την ανάπτυξη μυκήτων (μούχλα) και παθογόνων μικροοργανισμών.
 • Αναζωογονεί και αποκαθιστά την υφή στις ίνες της μοκέτας, ανασηκώνει το πέλος και ζωντανεύει το χρώμα της.
 • Χρησιμοποιεί μηχανήματα χαμηλής ενεργειακής κατανάλωσης (600-650 Watt) εξασφαλίζοντας απόλυτη οικονομία ηλεκτρικού ρεύματος.
 • Όλα τα προϊόντα καθαρισμού που χρησιμοποιεί είναι βιοδιασπώμενα και απόλυτα φιλικά προς το περιβάλλον.
 • Προσφέρει μια ιδιαίτερα σημαντική υπηρεσία, η οποία συμβάλλει στην προστασία της υγείας των πελατών και των εργαζομένων στους χώρους του ξενοδοχείου σας, σε πολύ χαμηλό οικονομικό κόστος.
 • Ένα από τα βασικότερα πλεονεκτήματα της ξηρής μεθόδου καθαρισμού της μοκέτας, είναι ότι ο χώρος μπορεί να χρησιμοποιείται ακόμα και κατά τη διάρκεια του καθαρισμού,  από τους πελάτες ή το προσωπικό του ξενοδοχείου σας.

Για όλους τους παραπάνω λόγους, θα ήταν ιδιαίτερη χαρά για εμάς, να πραγματοποιήσουμε ένα ραντεβού στο χώρο σας (DEMONSTRATION – χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση), έτσι ώστε να μπορέσετε να δείτε από κοντά τις υπηρεσίες μας, να γνωρίσετε σε λεπτομέρεια τα οφέλη τους και να μιλήσουμε για τις δυνατότητες συνεργασίας μας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΑΛΟΝΙΩΝ – ΚΑΘΙΣΜΑΤΩΝ

Δευτεροβάθμιος βιότοπος των αλλεργιογόνων ακάρεων είναι τα σαλόνια. Η HEALTHY HOME δημιούργησε ειδικό τμήμα βιολογικού καθαρισμού που ασχολείται απόλυτα εξειδικευμένα με τον καθαρισμό των σαλονιών χωρίς την χρήση χημικών ουσιών.

ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΝΤΑΣ :

 • Αφαίρεση μικροβιακού φορτίου (ακάρεα, βακτήρια, παθογόνοι μικροοργανισμοί και μύκητες)
 • Καθαρισμός από λεκέδες με τη χρήση ειδικού μηχανήματος
 • Αναζωογόνηση Χρωμάτων
 • Αποκατάσταση της υφής των ινωδών υφασμάτων

Η εταιρεία μας εφαρμόζοντας καθολικά Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας κατά ISO 9001:2000 έχει προχωρήσει σε πιστοποίηση από το Διεθνή Οργανισμό Πιστοποίησης TUV Austria Hellas και χορηγεί βεβαίωση ποιότητας (certificate) προς κάθε επαγγελματικό χώρο που οι άνθρωποί του επιλέγουν τις υπηρεσίες μας.

ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΣ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΣΤΡΩΜΑΤΩΝ

Η Ηealthy Ηome διαθέτοντας έμπειρο δυναμικό προσωπικό και σύγχρονο εξοπλισμό και καθαρίζει και απολυμαίνει αποτελεσματικά τα στρώματα από τα ακάρεα, τα περιττώματά τους και το μικροβιακό φορτίο, ακολουθώντας τα παρακάτω στάδια:

 1. Ειδική συσκευή με εξαιρετική δύναμη αναρρόφησης και υψηλή συχνότητα παλμικών κυμάτων συλλέγει τα ακάρεα της οικιακής σκόνης και τα περιττώματά τους.
 2. Σε συνδυασμό με λάμπα UV-C εξουδετερώνει τα ακάρεα και καταστρέφει βακτήρια χωρίς να είναι απαραίτητη η χρήση χημικών ουσιών.
 3. Η διαδικασία ολοκληρώνεται με τον ψεκασμό ενός υποαλλεργικού spray που καθυστερεί την επανεμφάνιση των ακάρεων.
Healthy Home